Редактор: Виолета Николаеваe-mail: [email protected]Икономистът Петър Ганев обясни за Нова тв, че най-ощетени

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bgИкономистът Петър Ганев обясни за Нова тв, че най-ощетени
Коментари Харесай

Икономист: Най-ощетени са самоосигуряващите се лица в момента

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: [email protected]

Икономистът Петър Ганев изясни за Нова тв, че най-ощетени все още са самоосигуряващите се лица. " Групата лица, която остава отвън всевъзможни ограничения е на самоосигуряващите се. Тях не ги лови нито Банка за развиване, нито 60/40, нито безлихвени заеми. За това заемът може да се наложи като мярка за тях. Ако да вземем за пример си музикант в заведение и ти е неразрешено да свириш, а на публиката е неразрешено да те слуша, тогава попадаш в тази категория. 

По принцип безлихвеният заем би трябвало да се дава, в случай че свърши отпуската в останалите случаи.

" Мораториум на заемите занапред следва да разберем дали ще има. Всеки може да види член 6 от закона на ограниченията, където се споделя, че никой не дължи пари на никого, в случай че сме в изключително състояние.

Мярката, която за момента ще проработи е през комерсиалните банки тези пари да влязат като ликвидна поддръжка за бизнеси, въпросът е да има предел за тези заеми обаче. Опасенията на хората са, че някой ще вземе всичко и за другите няма да има. Трябва да има до 1-2 млн. лева предел, с цел да се възползват по-широк кръг компании.
Механизмът " 60/40 " би трябвало да подкрепя компании, които имат огромен спад в оборота, породен от ковид, а не спад в бизнеса по принцип в случай че има подобен отпреди това. "

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и технич
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР